Havermout cake met dadels en vijgen.

Recept Afdrukken
Havermout cake met dadels en vijgen.
Een lekker smaakvolle havermout cake die ook nog eens heel gezond is voor als ontbijt.
Havermout cake met dadels en vijgen.
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 40 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 40 minuten
Porties
personen
Havermout cake met dadels en vijgen.
Instructies
  1. Verwarm de oven op 170 graden. Smelt de kokosolie.
  2. Doe de havermout, gesmolten kokosolie, kokosmelk, lijnzaad, ei, kaneel en honing in een mengkom en roer het goed door elkaar.
  3. De banaan in plakjes snijden en leg de plakjes onder in het bakblik/springvorm.
  4. Snij de dadels en vijgen in kleine stukjes en voeg toe aan het beslag, roer het tot het door elkaar is en giet dit over de banaan.
  5. Plaats het 40 minuten in het midden van de oven en je ontbijt voor morgen is klaar.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *