Gezonde glutenvrije vijgen en dadeltaart.

Recept Afdrukken
Gezonde glutenvrije vijgen en dadeltaart.
Een heerlijke gezonde taart waarvan je ook nog wel een tweede stukje mag.
Gezonde glutenvrije vijgen en dadeltaart.
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
pers.1
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
pers.1
Ingrediënten
Gezonde glutenvrije vijgen en dadeltaart.
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Meng de bloem, havermout vlokken en gesmolten kokosolie door elkaar.
  3. Voeg het ei, kaneel, zout, honing en de pecannoten (bewaar er ook een paar voor de garnering) toe zodat er een kruimelig deeg ontstaat.
  4. Gebruik ongeveer 3/4 van het deeg om de vorm te bedekken. Druk het deeg ook een beetje op tegen de rand.
  5. Doe de vijgen, medjoul dadels, honing en limoensap in een cutter en laat deze gaan tot het smeuïg geheel is.
  6. Verdeel de puree over het deeg.
  7. Verkruimel het over gebleven deeg en de pecannoten er over.
  8. Bak ca 35 minuten.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *