Chocoladekoekjes met cacaonibs

Recept Afdrukken
Chocoladekoekjes met cacaonibs
Lekker koekje, gemaakt van amandelmeel, met chocoladesmaak.
Chocoladekoekjes met cacaonibs
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Chocoladekoekjes met cacaonibs
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Verwarm de kokosolie of boter, voeg daarna de honing toe.
  3. Doe alle droge ingrediënten in een kom, en roer er het ei en de kokosolie met de honing er doorheen.
  4. Rasp de schil van de citroen en voeg de rasp door het beslag.
  5. Schep met een (ijs) lepel 12-16 hoopjes beslag op een bakplaat (afhankelijk van hoe groot je de koekjes wilt hebben.) Wanneer het beslag nu te dik is om mooie hoopjes te scheppen, kun je ook met natte handen balletjes maken en plat drukken. (Dit heb ik gedaan) Schuif ze voor 10-15 minuten in de oven. (Bij mij waren ze met 10 min al goed) Eet smakelijk!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *