Wie zijn wij

Gezondenotenkopen.nl en gezondechocolakopen.nl zijn de shops van Food is Good waar je terecht kunt voor al je gezonde voeding. Noten vormen voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding. Of het nu voor ontbijt is, tussendoor of gewoon ‘s avonds lekker op de bank: noten zijn onderdeel van de gezonde basis. Chocola is voor veel mensen een gezond alternatief voor allerlei snoepgoed.

Winkelen in deze shop is eenvoudig en overzichtelijk. Het bestaat voor jou uit slechts 3 stappen: 

    1. Bezoeken

    2. Bekijken

    3. Bestellen

Het doel van de shop is niet de uitleg geven wat de functie is van noten, daar zijn wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen veel meer bedreven in dan wij dat zijn. Zo zeker als er eb en vloed is, zo zeker is het dat noten een gezonde bouw- en brandstof zijn voor ons lichaam. Ons doel is kwaliteit leveren, betaalbaar zijn en eenvoudig bestellen en bezorgen. 

De bezorging vindt plaats via PostNL, ook hier kiezen we voor kwaliteit, snelheid en transparantie. Bestellingen vanaf €35 worden gratis bij je bezorgd. Onder de €35 brengen we slechts een klein deel van de bezorgkosten van €2,95 per verzending bij je in rekening. Meestal zijn de bestellingen de volgende dag al in huis.

Betalingen gebeuren online met verschillende betaalmetodes die u zelf kunt kiezen. 
Heb je tips voor deze shop, of mis je producten of heb je gewoon een vraag? Laat het ons dan weten en stuur een email naar info@gezondenotenkopen.nl. Elke aanvulling is voor ons erg waardevol, al is het een letter in een tekst.