Onze passies

Wij hebben een passie voor gezonde voeding, online winkelen en handel. Door deze drie zaken te combineren, willen wij ons doel bereiken door gezonde voeding dichtbij u te brengen. Of het nu gaat om noten, cacao, wijn, kokos of olijfolie, veel van deze producten passen in een gezonde levensstijl.

We weten steeds beter dat we de brandstof voor ons lichaam het beste kunnen halen uit producten dicht bij de natuur. Het online beschikbaar stellen van kwalitatief goede en natuurlijke producten is het doel van Food is Good.

Uit eigen onvrede over de prijs en het niet eenvoudig online beschikbaar zijn van goede voeding, is het bedrijf Food is Good ontstaan. Food is Good hanteert een scherpe prijs en de shop is eenvoudig. Zo is de site helder en transparant. Het bestelproces is eenduidig en overzichtelijk tot de bezorging bij u aan de deur.

Gecombineerd zijn we vol passie, enthousiasme en hebben we een jonge dosis doorzettingsvermogen.

De bedrijfsvoering van Food is Good is gebaseerd op de  Lean (startup) filosofie. De Lean-filosofie betekent voor ons voortdurend leren en luisteren naar de klant en van daaruit verbeteren. Dit zijn de elementen die we dagelijks combineren voor Food is Good. Wij zijn er van overtuigd dat we beter iets kunnen lanceren met nog wat onzekerheden over de details dan maanden steken in de perfectie. U bent het namelijk degene die de details bepaalt. Sterker nog: als u uw inkopen bij deze Food is Goodshop doet, dan bent u onderdeel van het bedrijf en bepalen we samen onze volgende stap. 

Een goede groet,

Susan en Julia Miedema

 

>> KLIK HIER EN BESTEL NOTEN

>> KLIK HIER EN BESTEL ZADEN