Kort en krachtig

1. Duidelijke keuze, wat je ziet is wat je krijgt 

Wat je ziet is wat je krijgt, geen dure plaatjes van internet en geen foto’s van andere webshops. Alle producten zoals afgebeeld in de shop zijn foto’s van onze eigen producten. We vervangen dan ook regelmatig onze foto’s of we vullen ze aan om u een eerlijk beeld te geven. Foto’s zoals afgebeeld, zijn de producten die u thuis ontvangt, netjes verpakt in de aangegeven hoeveelheden. Alle foto’s zijn gemaakt in onze eigen fotostudio.

2. Verse keuze, door goede inkoop

De producten verkrijgbaar in deze webshop zijn meer dan vers. Door ons korte inkoopkanaal worden we met grote regelmaat voorzien van nieuwe voorraad. De noten krijgen we wekelijks geleverd. De chocola is veel langer houdbaar en en wordt gekoeld bewaard. Verse producten door de goede inkoopafspraken van ons.

3. Gezonde keuze, gevaarlijk lekker

Waarschijnlijk is het niet nodig dat we vertellen wat noten doen met ons lichaam. Laten we het daarom kort houden, noten zijn gewoon een gezonde keuze en vooral gevaarlijk lekker. 

4. Veel keuze, ruime voorraad 

Hoewel de shop nog maar net bestaat, bieden wij jou een ruime keuze aan producten. Alle producten zijn zoals vermeld voorradig door onze brede voorraad. We houden voortdurend bij waar men op zoekt, waar je naar vraagt en vullen daarmee zeer regelmatig ons assortiment aan. Staat een product er niet bij, laat het ons dan direct weten dan kijken wij of we het op kunnen nemen in ons assortiment.

5. Snelle keuze, verzending binnen één werkdag

Bestellen via een Food is Good-shop betekent verzending binnen één werkdag. We verzenden met PostNL die meestal de dag daarna bij bezorgt. Om de kosten laag te houden, werken we (nog) niet in de weekenden of op feestdagen. Al onze producten worden met zorg verpakt, de bestellingen dubbel gecontroleerd voordat ze ter verzending worden aangeboden. Onze producten kunnen tegen een stootje en daarom kiezen we er voor om ze slechts in een doos te verpakken dat betekent geen bubbels, geen folie en geen verpakkingschips. Daarmee sparen we het milieu, de doos kan na (her)gebruik gewoon bij het oud papier.

6. Verzending tot €35 besteding slechts €2,95. Daarboven GRATIS

We hebben de balans gezocht tussen gezonde producten voor een mooie prijs en een passend bedrag voor de verzendkosten. Bestel je voor minder dan €35, dan betaal je slechts €2,95 aan verzendkosten. Boven de €35 is het gratis. Deze bedragen gelden voor Nederland. Voor bestellingen naar België geldt boven € 45,- gratis bezorgen, bestel je minder dan rekenen we slechts € 4,95.

7. Veilig en eenvoudig online betalen 

Eenvoudig betalen via je eigen bank, ook dat is tenslotte helemaal Food is Good. Voor onze Food is Good shops maken we gebruik van veel verschillende betaalmetodes zodat ieder zijn eigen betaalmetode kan kiezen.

Wat als…

Het gebeurt niet vaak maar wat als wij verkeerde producten toesturen of u toch het verkeerde heeft besteld? Dit kan natuurlijk gebeuren. We proberen het vaak zo creatief mogelijk op te lossen. Natuurlijk heeft u als consument het recht deze terug te sturen. Hiervoor hanteren wij de standaardregel:

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gezondenotenkopen.nl.”

Het overige deel van de algemene voorwaarden van Food is Good is te downloaden via de volgende link.