Food is Good, wat en wie is het

Susan_Miedema_Julia_Miedema

Wij hebben een passie voor gezonde voeding, online winkelen en handel. Door deze drie zaken te combineren, willen wij ons doel bereiken door gezonde voeding dichtbij u te brengen. Of het nu gaat om noten, cacao, wijn, kokos of olijfolie, veel van deze producten passen in een gezonde levensstijl.

We zien in rap tempo energiebronnen verschuiven. Auto’s schakelen over op elektriciteit en we halen onze energie meer en meer uit de natuur door wind- en zonne-energie. Zo kunnen we de brandstof voor ons lichaam het beste halen uit producten dicht bij de natuur. Het online beschikbaar stellen van kwalitatief goede en natuurlijke producten is het doel van Food is Good.

Uit eigen onvrede over de prijs en het niet eenvoudig online beschikbaar zijn van goede voeding, is het bedrijf Food is Good ontstaan. Food is Good hanteert een scherpe prijs en de shop is eenvoudig. Zo is de site helder en transparant. Het bestelproces is eenduidig en overzichtelijk tot de bezorging bij u aan de deur.

Wij geloven dat met het combineren van passies en ervaring, een gezonde lifestyle en een gezonde dosis doorzettingsvermogen, Food is Good de onlinewinkel is voor gezonde voeding. Hierin brengen we beide onze waaier aan kwaliteiten mee.

De bedrijfsvoering van Food is Good is gebaseerd op de  Lean (startup) filosofie. De Lean-filosofie betekent voor ons voortdurend leren en verbeteren en luisteren naar de klant. Dit zijn de elementen die we dagelijks combineren voor Food is Good. Wij zijn er van overtuigd dat we beter iets kunnen lanceren met nog wat onzekerheden over de details dan maanden steken in de perfectie. U bent namelijk degene die de details bepaalt. Sterker nog: als u uw inkopen bij deze Food is Good-shop doet, dan bent u onderdeel van het bedrijf en bepalen we samen onze volgende stap.

We hopen dat u geniet van de gezonde brandstof en dat we nog vaak echt met elkaar in contact komen.

Een goede groet,

Susan en Julia